Frasses

Efter stiltävlingen åt Ida, Malin, Erik och Robin på Frasses. Så här såg det ut:
Jaa.... jag var inte där, så har väl inte så mycket att säga om det xP
// Emma ^^

andra veckan på berghemsskolan


Det börjar bli jul :)

hade tänkt att blogga om helgen. men jag orkar inte.
Idag ska jag köpa rosa färg till mitt rum :) knallrosa

Grönt är en fin färg...

Hejsan!!!

Igår beställde jag min studentmössa. Den blev sjukt dyr!! Jag fattar inte hur de kan ta 500 kr för en mössa man ska ha en dag och då beställde jag den nästan utan tillägg. Men det får bli bra ialla fall. Den mystiska blomman i mitten fick man bestämma färg på, min blev grön för det är färgen för naturvetenskap. Jag har även hittat studentmössan för ida. Den såg ut som en vanlig studentmössa bortsätt från att fodret var rosa, i mitten av blomman satt det en rosa sten och runt mössan gick det ett tunt rosa band, den skulle säkert bli jätte fin på henne^^

Har även idag försökt strukturera allt som behövs inför barnens gradering, det går inte så bra och jag börjar bli jätte nervös och stressad. Jag önskar att de kunde snabba sig med att lämna i ansökan om monpassen vi gav ut dem för flera veckor men inte ens hälften verkar ha lämnat in dem... Nästa termin ska jag ta alla föräldrars mail och nummer så jag kan ge dem all information personligen, för jag börjar tro att våra papper vi ger ut inte kommer fram på ett korrekt sätt.


Snart är det jul!!! :D :D

Jaja det ordnar sig säkert på ett eller annat sätt...

//Lia

Fortfarande sjuk....

Hej.... jag ville blogga men har inte nåt att blogga om xP
jag är fortfarande sjuk... det är inge roligt... ska vara hemma från skolan imorgon också.... långtråkigt.
Tror jag ska klippa ihop ett bildspel med stiltävlingsbilder då :)
// Emma ^^

300

Nu har vi gjort 300 inlägg:D ganska duktiga är vi
.
//Sassa

Provgradering!

Våra barn hade provgradering idag! De var väldigt duktiga :) Det var bara lite småsaker vi måste ta med dem innan graderingen den 11:e december ^^
// Emma ^^

björne

Sitter i bastun med Erik Malin Robin Sanna och näsbrytarn Lejon och lyssnar på björne.


Tävningen var var för ett tag sen kommer bilder och filmer sen.
nu hoppas vi att Emma blir frisk

Sjuuuuuuuk

Sjuk idag men imorgon ska jag vara frisk har jag bestämt!! För imorgon blir det kul :P
Jag och Ida på väg till bussen i tisdags :)
// Em :)

Lek med photoshop 2

Hejsan!

Jag har hålltimma och det är så tråååkigt...  jag har åter igen lekt med några bilder i photoshop.Det här blev resultaten:


En bild på london(Den var med i provet i dreamweaver) jag har lagt till texten ;D


Detta var från början en bild på orangea rosor, tyvärr så  känner jag mig inte så färgglad idag så
den blev svart vit... :)


Syns tyvärr inte riktigt var det står, men jag tror ni kan gissa er till texten XD


Detta är det jag har gjort idag...lunchen öppnar inte föränn om en halvtimma... sen är det typ en timmas håll efter lunchen som är mer än en timma lång... sedan avslutas dagen med fysik... av någon annledning ute blir alla mina lektioner idag utom fysiken(Och kemin men den var jätte kort idag)... hmmm...


Adjö!!! :D


//Lia

Brun/svart med Emma

Idag var jag med på brun/svartpasset, jag körde massa med Emma vi skulle byta tekniker och kontra och kasta varandra och bara allmänt vinna :)
Det var väldigt kul, mycket tänka men det kan vara bra lite då och då.
Vi körde newaza i slutet, jag mmmmmooooosssssaaaaadddddeeeee Emma det var extra kul
Det sista vi fick köra var massage typ, då fick Erik också vara med för jens behövde någon att visa på någon.

jag är typ extra glad den här veckan :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
min fina Emma :)

vi måste fixa bildspelet med dom här bilderna!!

Barnen

Idag på barnträningen skulle vi ha provgradering med 5 av dom i orangegruppen men det kom bara 3... Sanna och Johhny satt och kollade på dom, jag tror att det gick ganska bra.
Jag tog resten. Vi började med stiltävling så fick dom testa teknikerna och sen fick dom säga om domm skulle fara på tävlingen eller inte. det blev ojämt och det var bara en från gul gruppen som ville vara med så jag tog han från gulgruppen så fick han köra lite med oss :)
efter att ungefär halva passet hade gått tyckte jag att dom som inte skulle tävla inte skulle behöva träna på att tävla. så jag sattde igång dom med lite newaza medan jag kollade på dom som körde stil. sen fick sa jag till dom som körde newaza byta kompisar lite då och då. Och jag försökte lära "stilbarnen" att vara duktiga
Det blev lite kaos då och då men det var kul :)

Efter som att det bara är 3 barnpar som ska tävla och eller är från orange och ett är hälften från gul och hälften från orange så kommer jag ha massa barn som får stå på prispallen, det är kul


Snöstorm igen...

Jag har råkat ut för yttligare en snöstorm, känns som att vädret är i mot mig. Denna gång hade jag som tur var inte bråttom till skolan utan skulle bara hem efter träningen men ändå...  lite små drygt att cykla hem när man inte ser någonting och nästan blåser av cykeln.
//Sassa





kanske inte riktigt klart...

Näsan kanske inte är klar. Ska typ ringa till sjukhuset imorgon och kolla om dom kan fixa så jag typ andas bättre och så det kanske inte gör så ont när jag andas i blan och lite annat.
jag okrar egentligen inte mer sjukhus, eller det är typ bara väntandet som jag inte orkar. bara jag har gratis sms funkar det ju :)

näsan är klar nu.

Idag var jag på sjukhuset, fixade det sista med näsan. fick vänta i 45 min. jag kunde lika gärna gjort det hemma själv och sluppit vänta..

Erik och Peter slåss

Jag och Emma lekte lite med några foton och filmklipp från helgen, Eller nästan alla är från helgen

hahahahha

Barnträning!

Efter skolan gick jag direkt till dojon och väntade på Ida. När hon kom dit fortsatte vi med en grej som ni kanske får se snart ;)
Sen kom Peter men han försvann snabbt. Barnträningen började. Peter kom inte. Jag fick ställa upp med barnen själv, för Malin är sjuk idag. Så jag började passet och sen fick Ida snabbt byta om och hjälpa mig. Barnen var duktiga :)
Sen kom Peter tillbaka :P Då ställde vi upp barnen i storleksordning och så fick de sätta sig en och en på Peters rygg när han gjorde armhävningar. Det var roligt, heheh xP Så går det om man kommer sent........ ;) Tror barnen tyckte det var lite roligt i alla fall :P
Sen hade Sanna och Ida träning.
De gjorde någon uppvärmningsövning :P
Så där såg det ut ^^
Hejdååååå
// Em :D

Fyyysiiiik!!!

Hejsan!

Idag är jag hemma pga att jag är sjuk... sitter och räknar fysik samtidigt som jag lyssnar på musik :)
Imorgon har jag webbdeisgn prov så jag hoppas att jag är frisk då. Egentligen har vi inte webbdesign prov föränn på tisdag men jag måste göra provet en halv vecka före alla andra för jag har tid på röntgen då. Ska äntligen få fara och kolla mitt knä! :D

På Söndag har vit mon provgradering!!!! Jag börjar bli lite nervös som tränare... jag hoppas att alla kommer!!! :)


Jag och Ida hittade gigantiska morötter för några veckor sedan! dessa skulle vi ha behövt i vår film xD


Nu ska jag återvända till fysikens värld fylld med gitter, induktion, poler och fission(Tänk så häftig man skulle kunna göra fysiken om man bara ville, Jag ska någon gång i framtiden skriva en spännande fysik bok!!!! ;P)

Bye bye!!!

//Lia

Grön vs Blå

På tränarmötet i lördags pratade vi om stiltävlingen, och hade tävlingar på låtsas. Erik och Robin tävlade mot Sanna och Ida. Sanna och Ida vann :) Här är lite bilder på det ^^ 
Sen vann jag och Peter mot Jacob och Johan med barntekniker :P
// Emma ^^

Träningsvideos

Korta videos från träning på Norrlandslägret.... Sanna hjälper Emma-Johan att instruera :)
Jan erik förstörde och gick förbi....
Sanna och Emma-Johan
// Emma!

Let's dance

Mer flummiga videos från Norrlandslägret! :)
// Em :D

Vi gick igen

På lördag kväll gick jag och Ida från Berghem till Tomtebo :) Det tog en timme och 8 minuter :P Sen gick vi från tomtebo till carlshöjd och hittade en Peter :P
Ida viker ihop choklad så den ryms i jackfickan :P
Så såg det ut när vi gick till Carlshöjd :)
// Em :)

Sundsvall

Hejsan!

Efter vår trevliga helg tillsammans drog jag till Sundsvall för att min lillebror skulle spela handboll. Vi sov på på ett Scandic hotell tyvärr var jag tvungen att dela rum med min bror och min yngre kusin... De var jätte jobbiga som vanligt. På kvällen åt vi en fin middag som bestod av en macka med gravad lax till förrätt, sedan en varmrätt som bestod av kyckling i kantarellsås och sist åt jag rabarberglass till efterrätt.

Min bror och min kusin såg sedan vår Harry Potter film på kvällen och efterråt sa min bror "Emma är seriöst bäst" Så han tyckte att Em var den bästa i vår film(Jag håller nog med honom om det, fast alla var bra fast på olika sätt ;P)

Sedan såg jag på anime och SMSade lite innan jag gick och lade mig.

På morgonen drog vi till målsta(typ en blomster grossist) som hade öppet hus min mor och min moster sprang runt och kollade på fina växter de kanske skulle beställa och jag gick runt och petade på alla växter som var runda och gröna. 

Efter det drog vi till birsta city och gick runt på affärerna innan vi tog en tur på IKEA.

Sedan drog vi hem(Vi var och tittade på handboll också.Fast det orkar jag inte skriva om... handboll är en konstig sport...)




Nu ska jag typ göra läxan!!!

Adjö!

//Lia

Lördag morgon

På lördagsmorgonen såg vi på Life of Brian och sen vid halv två åkte Malin till sundvall och vi andra började gå mot dojon :) Såhär såg det ut:
Konstiga bilder för Ida gick samtidigt som hon fotograferade lite runt omkring sig :P Den vita tomma bilden vet jag inte vad det är för något.... Himmel? Snö?
// Emma ^^

Dagens (småpojke) citat

I helgen när vi var på great esten så fick Ida sin mat först men hon ville äta innan vi fick mat. Tillslut började Peter försöka mata Ida, till sitt försvar sa han "jag vill få tyst på henne"

Great Eastern och Sleepover

I fredags var vi(umgdomsligan) på great easten och åt middag, det var jättekul :)
Sen tog vi bussen till Malin och sov där. superdupermysigt
Istället för att lägga upp massa bilder har Emma gjort ett bildspel av bilderna som vi tog med min kamera.


Det här var ju bara kvällen, det kommer fler bildspel, med bilder och filmer från helgen

Always look on the bright side of life...

Vi såg Life of Brian i lördags ;) hihi :P
Bilder från helgen kommer snart!
// Emma :)

sjukhuset

Nu sitter jag på midgårdsskolan och försöker äta en macka, men det går sådär, känns inte när jag tuggar...

tänkte skriva lite om mitt sjukhusbesök idag.
Jag borjade gå dit vid halv 10 skulle vara där 10, kom dit och väntade väntade och väntade. en timma efter att jag kom dit fick jag komma in och träffa någon som sa  att min näsa var typ bruten.
sen skulle ajg få vänta ett tag. Fick komma in till ett rum och fick bedövning
då såg jag ut så här

sen skulle jag vänta i en kvart ungefär. men det blev en och en halv timma...

Tillslut fick jag komma in till ett till rum. Fick mer bedövning genom en spruta
då såg jag ut typ såhär

Lite blodig från alla sprut stick...

efter att bedövningen hade värkt ett tag och sen försökte hon laga näsan genaom att typ trycka tillbaka den, det var inte mysigt...
sen tryckte on inte en grej som jag ska ha i näsan till på torsdag, den ska egentligen inte sticka ut som den gör nu men hon ville inte göra om det och jag ville inte heller att hon skulle det så den får sticka ut lite.
Efter att hon hade fixat allt coh jag bara låg och väntade på papap såg jag ut så här

Nu är jag på midgård och ska gå med Emma til UBK nu


näsa

Ida är på sjukhuset och kollar näsan. Tydligen har hon brutit den lite, och nu har hon fått bedövning i den. Snart ska hon fixa till den :P

Stilbytardag!

Idag är det STILBYTARDAG på midgård! Jag bytte till Ida-stilen!
Färgglatt och rosa!!
Skulle varit bättre om jag haft rosa crocs :P
// Emma (eller ida??)

Bädda

jag orkade inte blogga mer igår kväll så nu ska ni få se hur det gick när jag och Malin Bäddade ut alla sängplatser
Vi började med att dammsuga

Malin har en GAMMAL dammsugare

Vi fick lite fika. Det smakade jul

Så här såg det ut när det var klart


Malin är glad att det är klart

Det är jag också

Sen ville jag testa alla sängar


Vi gillar våra fötter

och våra händer



Sen var vi trötta och Malin körde mig hem :)

Idag hjälpte Alexander oss

Idag kom Sanna till mig efter jag hade varit på sjukhuset vi packade ihop säng saker  som vi ska sova på hos Malin imorgon
Jag var supersnabb på att packa kuddar


Sen for vi ner på UBK och testade alla tekniker vi ska tävla på, det gick ganska bra.
Sen  började vår träning med barnen. Där fick Alexander Lejon hjälpa oss för han hade typ inget att göra.
efter träningen höll han fast Sanna... typ

Sen kom Emma

Ett tag efter Mitt och Sannas barnpass hade brun/svart gruppen träning och där fick jag vara med :)
 vi körde slag och spark. Det var jättekul :)

promenad

I tisdags gick jag och Emma på promenad, vi gick ganska länge,

sen kom vi på att vi kunde kolla på sjukhuset om det var nåot allvarligt fel på min näsa. Jag och Emma har inte varit på sjukhuset på kvällen, vi blir ju egentligen inte skadade. Vi gick LITE fel coh så men Hittade till slut till akuten, men vi kom typ från fel håll så allt blev lite fel vänt. Vi satt och väntade där i vänt rummet i typ en timma och sen fick jag komma in till ett annat rum och vänta typ en timma till.

Men dom kunde inte kolla något med mig när jag var dår så jag skulle komma tillbaka till öron näs och hals nånting senare någon annan dag.
Jag gick dit i dag, fick inte vänta speciellt länge max 10 min. och fick inte någon mer hjälp då heller.fick bara en ny tid i morgon kl 10. Jag får inte äta eller något innan, jag är typ rädd. men  det kommer säkert inte vara något fel.

Hej jag har gjort ett bildspel

Har massa gamla bilder jag fått av Ida på datorn på henne och Sanna. Så jag gjorde ett bildspel av dem :P Lite graderingar och så en KM i Duo!
Musiken kommer från Mulan :P
// Emma ^^

Hemligt...

Just nu håller jag på med ett kemi experiment i hemmet. Men jag tänker inte säga vad det är för något!!! :D
Vi ska ta med våra slutprodukter imorgon på kemin och sen ska vi diskutera vad som har hänt, varför mm.

En bild som jag tog på kemin någon gång, jag tror vi försöker lösa upp metalbiten i syra.


Biologi....


Mer kemi... fast här har jag ingen aning om vad jag gör... Jag tror att det är en lösning med kaliumpermanganat( KMnO4)


Hihi, nu är jag snart klar med mitt experiment  ;D

Adios!

//Lia

Dagens småpojks citat

jag skickade ett sms till alla och sa vad dom skulle ha med, i slutet skrev jag om att gin(ju-jutsu dräkten) och då fick jag som svar av peter att han trodde gin(dräkten) vad gin(drycken)
 

//IDA


Måndag

Hade ju träning i måndags, det var roligt, vi körde lite olika tekniker, har inte varit på så många måndagsträningar så det kändes bra att vi fick köra dem :)
Och så gjorde vi kata :) måste försöka lära mig teknikerna i den...
Sen tog jag kort på Sanna och Ida på deras träning, de var glada och studsade upp och ner :P
/ EM!

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

Igår såg jag Harry Potter and the Deathly Hallows på bio.... :D :D :D
Den var awesome <333
Tänker inte säga något mer. SE DEN :D
// Emmaaaaaaaaa!

Körlektion + teori

Idag började jag dagen med att ha en körlektion, min första på körskolan. Det gick faktiskt riktigt bra och jag hade en bra lärare. Sen for jag till skolan, kom lite sen men min lärare visste varför. Efter skolan följde jag en kompis till bussen vilket innebar att jag fick stå ute i kylan och frysa (men vad gör man inte för sina vänner...) sen mötte jag Emma på ica, hon handlade middag, innan vi gick till dojon. Medans vi åt skrev vi ner lite olika uppvärmningar vi fick köra under Norrlandslägret och som vi inte ville glömma bort. Efter ett tag dök Peter upp och alldeles innan jag gick iväg till körskolan (jag vet igen...) så kom Malin, hon var i sin egen värld (tror hon lyssnade på musik). Halv 6 hade jag teori lektion, lite tråkigt men det var helt okej. sen gick jag tillbaka till dojon för att vänta på att träningen skulle sluta så att jag kunde få skjus hem. Jag han se de sista typ 20 minuterna så jag tog lite bilder på Ida.
.
Ida bär Victor
.
Ida och Victor bär Ludvig (tror jag, minns inte riktigt vem det var)
.
Sen fortsatte det så här ett tag till tills alla blivit burna (ja utom Ida då som var först)
.
Sen fick Ida slås lite... (ja de andra med)


.
Sen körde de tunnelstaffet, först stående och sen på knä.

//Sassa



Prisvärda Citat

I am afraid to show you who i really am, because if i show you who i really am, you might not like it--and thats all i got. // Sabrina Ward Harrison

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. //Nalle Puh


Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting. //Nalle Puh


En sann vän är en sällsynt fågel. //Latinskt ordspråk


Lappad vänskap blir sällan hel. //Sverige


 Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare. //Okänd


Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt. //Latinskt ordspråk 


Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk. //Latisnskt ordspråk


Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död. //Latinskt ordspråk


//Lia

 


Suuuuur....

Idag hade vi barnträning och barnen var jätte jobbiga idag, de har aldrig pratat och tjafsat så mycket förut. Så nu är jag nog hatat av både barn och föräldrar, för att träningen slutade med att jag blev förbannad. Jag skrek till barnen som bråkade om att de ine han köra i tunnelnstaffeten att det var synd för dem att de inte han. De blev inte så glada men jag var inte så glad heller... kanske får förklara anledningen till varför nästa träning...

Ikväll är det premiär för Harry Potter på bio...  jiiiippi... eller inte... jag kommer nog inte i hinna gå  på den innan den slutar gå på bio, då ingen vill gå dit med mig :(
De flesta av mina kompisar har redan bestämt med någon annan :( :( jag får nog vänta tills den börjas sälja som DVD. Har jag tur kanske Maria och Ludvig inte har bestämt med någon än.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!!!!

//M

no more kultur... typ

Igår hade jag och Malin vårat sista möte med kulturmänniskorna, nu är det äntligen slut:)
Vi råkade dra över mötet med typ en kvart, jag blev lite stressad eftersom att jag skulle träna en halvtimma efter att mötet skulle slutat, så på vägen till UBK gick jag och åt min middag, men jag hann till träningen. Jag testade på bjj och det var A5M jag kommer komma dit nästa tisdag också. sen stannade jag kvar och bastade på UBK kollade lite på när grön gruppen tränade på tävlingsteknikerna :)
Sen for jag och mötte Emma vid sjukhuset först gick vi bara runt sen gick vi in och stannade där ett tag... haha ska tillbaka dit på torsdag när jag ändå inte har något att göra

en bild från när jag och Sanna visade upp lite på kulturnatta


Sms

Jag och Ida bytte telefon en stund i fredags när vi satt och tittade på mma och smsade för att bestämma med de andra när vi skulle ses. Vi försökte lära oss smsa med den andras mobil :P Såhär såg vår sms-konversation ut:
Ida: Jag har inget liv och tycker att det är kul att skriva på emmas telefon för den är så cool jag måste nästan köpa en idag
Emma: Och nu skriver jag till mig själv haha vi har inget liv Hihi jag vet inte hur man gör smileys eller jag vet men jag orkar inte. Ida spelar spel på min mobil. Hejdå!
Ida: haha nu måste jag göra :) så jag kan visa mig själv att jag kan
Emma: Jag kan göra smileys nu Hihi ;o) vad duktig jag är :-p
Ida: Haha vad duktig du är lilla emma :) ;)
Emma: Jag vet jag är ganska a5m
Ida: Vi är ganska A5M
Emma: Vi är ju det ;)
Ida: Jag vet. Har du tänkt på hur konstiga vi måste verka för alla mma folk
Emma: haha det har jag inte tänkt på tror inte de tittar på oss de har fullt upp med att döda varanda
Ida: Haha dom tycker om att ligga och kramas på golvet
Emma: Ja det verkar så Smiley!
Ida: Haha ja :D
Emma: Smiley!
Ida: Du är konstig :)
Emma: Jag är a 5 m
Ida: Haha m e l l a n s l a g :)
Emma: A5m
Ida: Den här telefonen tänker dö
Jag och Ida bytte telefon en stund i fredags när vi satt och tittade på mma och smsade för att bestämma med de andra när vi skulle ses. Vi försökte lära oss smsa med den andras mobil :P Såhär såg vår sms-konversation ut:
Ida: Jag har inget liv och tycker att det är kul att skriva på emmas telefon för den är så cool jag måste nästan köpa en idag
Emma: Och nu skriver jag till mig själv haha vi har inget liv Hihi jag vet inte hur man gör smileys eller jag vet men jag orkar inte. Ida spelar spel på min mobil. Hejdå!
Ida: haha nu måste jag göra :) så jag kan visa mig själv att jag kan
Emma: Jag kan göra smileys nu Hihi ;o) vad duktig jag är :-p
Ida: Haha vad duktig du är lilla emma :) ;)
Emma: Jag vet jag är ganska a5m
Ida: Vi är ganska A5M
Emma: Vi är ju det ;)
Ida: Jag vet. Har du tänkt på hur konstiga vi måste verka för alla mma folk
Emma: haha det har jag inte tänkt på tror inte de tittar på oss de har fullt upp med att döda varanda
Ida: Haha dom tycker om att ligga och kramas på golvet
Emma: Ja det verkar så Smiley!
Ida: Haha ja :D
Emma: Smiley!
Ida: Du är konstig :)
Emma: Jag är a 5 m
Ida: Haha m e l l a n s l a g :)
Emma: A5m
Ida: Den här telefonen tänker dö
// Emma ^^

Dag 1, Norrlandsläger

Hej jag har inte lagt ut mina bilder från första dagen av norrlandslägret än, och jag har inget att göra nu så här kommer ett långt bildinlägg!
Det var lite mycket saker i tränarrummet.
Malin ritar av mig :P
Vi hittade ett coolt ställe att hänga på B-)
Mycket mat blev det.
Blandar blod.
Malin och sanna jobbar på med pusselmattor!
medan jag sover
Fast nä, jag jobbade faktiskt också!
Jag och Sanna diskuterar vilken grupp vi ska intstruera nästa höst ;)
Ida jobbar i köket
Eh ja... jag vet inte. xP
äta...
Dansa :)
Snurra mössa....?
Ida fixar frysen så vi får plats med is.
Sen kom killarna och... stod på händer.
Och hjulade...
Och jobbade.
Sanna med den fina tjejkvartetten-mössan! :D
Det går inte så bra för Jonas.
Barnens packning.
Jag och Malin åkte med Jens tillbaka till dojon efter lägerstarten, och här kommer resten av ledarna med barnen!
Vi gör kvällsfika. Har aldrig blandat oboy i en bunke förr...
Fikaaaaa :)
Medan barnen såg på Mulan på storskärm såg vi på... mulan, på Peters dator! Någon pratade med oss när bilden togs, så ingen tittar på filmen.... utom jag. :P
SLUT PÅ DAG 1! :)

Dagens (Ida) citat :)

bevis på att Ida nu bor på dojon. Hon ger mig en plastleksak från Halloweenfesten och tänker säga "Kan du lägga den här i omklädningsrummet?" men säger: "Kan du lägga den här i mitt rum?"
Vi äter popcorn, i Idas riktiga rum :)
// Em :D

Vi har inget liv, så det så

Vi mobbar inte bara våra kompisar litegrann, vi mobbar oss själva också :P
Bert och Berta har inget liv - Som Ida och Emma!
Heheheh x)
Allt i denna video har vi faktiskt gjort.... typ xP
// Idis & Em <3

3 månader

Idag har vi haft bloggen i exakt 3 månader och har gjort 258 inlägg.
Här är några (förhoppningsvis) nya bilder för att fira.
.
Ida i sommras
.
Malin hade en lite för stor flyttväst i sommras
.
Jag och Emma under en av inspelningskvällarna i sommras
.
Emma och Ida när vi sov i mitt garage, eller försökte... Ida hade ganska mycket energi
.
I sommras, jag är ganska stark^^
.
Emma flyger vidare
.
Tror malin försöker skrämma bort skogsmonster
.
Vi är riktigt snygga (dåligt hår går i släkten)^^

//Sassa

Som...

Lite videos med Bert och Berta som testar på olika saker att göra!
// Em & Idis

Bert och Berta

När jag var hos Ida igår kväll hände lite saker.
Vi klippte sönder en hjärtformad stressboll. Vi ville se hur den såg ut inuti :P
Och sen fick vi två nya kompisar!
Det kommer mer videos med dessa figurer!
// Em

Idas nya stil

Ida har skappat ett nytt mode, tror jag... Vet inte riktigt varför men en ny stil blev det

Så här snygg blev hon (för alla er som undrar vad hon har på sig så kommer här en lista: tjocksockar (syns inte på bild) jens med ett par guld leggings utan på, t-shirt, kofta och en pirat hatt som kronanpå verket.) Så nu vet ni hur man ska se ut i vinter^^
//Sassa

Roliga bilder från sommarlovet

Jag tittade igenom mina bilder från sommaren och tänkte jag skulle lägga upp några.


Jag och Sanna dansar vals medans Ida gör i ordning vår middag.


Vi klädde ut oss och gav oss ut med Idas båt till en liten ö på kvällen. Hennes grannar undrade vad det var för någon svarthårig kille som hade tagit Idas båt ;P


Jag och Emma vid samma tillfälle, vi ser typ jätte trötta ut ;D


Sanna vid samma tillfälle ;P Vi var så fint klädda.


Ida gör elden redo för att kunna grilla marshmallows


och här är vi! (Vi var inte till så stor hjälp just då, vi bara satt och tittade på)

Hej då!!

//Lia


Talet till Svenskan...

Jag har arbetat med att skriva ett tal till Svenska. Detta har nu pågåt i tre dagar och nu är det äntligen klart!!! Imorgon ska jag hålla talet inför min lärare och delar av klassen och jag är JÄTTE nervös!!! Jag brukar inte ha problem att tala inför människor men det här känns jätte jobbigt... :S
Jag längtar tills imorgon eftermiddag!!!


Denna bok använde vi i vår film... Vi läste lite ur den och...ehe... ja ni kanske kan gissa vad den handlade om...

//Lia

hallonsaft

nu ska jag och Emma se Mulan äta popcorn och godis och så ska vi dricka saft :)

Kaniner

    (\ /)
  (=T.T)=
 c(('')('')

Hmm... en gråtade kanin...

   (\ /)
 (=x.x)=
c(('')('')

en död kanin...


   (\ /)
 (=~.*)=
c(('')('')

Den här kaninen försöker blinka men något gick fel...


My immortal



En bra låt... har säkert länkat den hit tidigare... jag orkar inte bry mig, den är bra ändå...

/mALiN

;(

Ni har inget att säga om att ni inte har något liv... Det är lördagkväll och själv ligger jag hemma och lyssnar på soundtracket från lejonkungen... :(

Jaja jag kanske borde göra något vettigt... som att skriva på talet till svenskan...eller på kemi redovisningen... (Eller inte)

/M

Inget liv

Emma och jag har städat mitt rum idag. efter middagn tog vi en liten paus och gjorde annat som ni kommer få se senare
nu ska vi starta lite musik och forsätta städa och äta popcorn


jag har inga bilder på mig och Emma och min kamera på datorn funkar inte, men här är en bild från NL :)


Igår kväll

Igår kväll hade vi film kväll hos Malin, hela tjejkvarteten plus Peter och Robin (Erik kunde tydligen inte). Vi såg på Tazan och Herkules. Här är några bilder.
.
Hela gänget minus mig

Mellan de båda filmerna, medans jag och Malin fixade mer dricka, popcorn och chips, körde Ida lite newaza.
.
Här med Emma
.
Oså lite med malin, men det slutade med att alla hjälpte till att få ner Ida, hon log dock ändå.


Sen lekte malin chafför och skjusade hem oss (Inte Emma hon fick hämtning)

.
Jag försökte fota dem i backsättet men det gick inte så bra, som vanligt tog Ida upp större delen av bilden^^

//Sassa

Idis tränar

Här kommer bilderna från när Ida tränade med brun och svart gruppen.
.
Ida pratar med Emma och Malin innan träningen, Malin berättar här om att hon hjåller på att göar en julsaga, spännande.
.
Ett båttbälte bland alla bruna (och svart fast de inte fick vara med på bilden)
.
Ida tränar med ett brunbälte (Malin fick också vara med på ett hörn)
.
oså avslutar vi med en bild på Emma och Malin...
.
...eller inte, innan min och Idas träning så lånade Ida Jan-eriks mobil och han gick iväg och lämnade den med Ida (kanske inte supersmart Jan-erik...)

//Sassa


övningskörning

Har varit ute och övningskör med bil med växel, ush. Har ju kört med automatlåda i typ 1,5 år. Det gick väl bra men jag kan inte förstå varför folk ska köra med växel när det finns automat, Jätte korkat. Jag tänker då köpa en automatväxlad bil när jag ska köpa bil, så de så. Ska försöka blogga om i går när jag kommer hem (väntar på att min lillasyster ska bli klar med all badminton)

Träning på Norrlandslägret!

Nu är det ju så att vi inte bara har bilder från förberedelser, städning och lek, vi har också några bilder från träningar på Norrlandslägret. Inte jättebra bilder, men jag tänkte lägga upp några här endå ^^ Ännu ett långt bild-inlägg! :P
Lördagen:
Gick runt och fotade när jag hade tid (vilket inte var särskilt ofta). Fotade lite olika grupper när de höll på med coola grejer.
Sanna, Malin, Ida och Peters barngrupp! Här visar Emma-Johan någonting tror jag.
Jonas får vara med och instruera.
Barnen tränar.
Malin får hjälpa till att instruera!
Malin, Ida och Peter.
Sanna hjälper till :)
Sen la de sig ned. Och barnen fick i uppgift att ställa dem upp.
Det såg roligt ut.
Peka med hela handen!
Söndagen:
Hann inte fota så mycket på söndagen :P
// Em ;)

Filmer från Gröngruppen

Här kommer några filmer från gröngruppens träning :P


Och denhär måste alla instruktörer se!:
// Em

en blå med flera bruna

Idag hade vi jujutsu träning med brungruppen. Lilla Ida hoppade in och var med oss idag(Hon är typ jätte duktig).  Hon såg lite kaxig ut där hon satt längst ut med sitt blåa bälte brevid både brunbälten och svartbälten. Jag hoppas Sanna tog några bilder på det :)

Träningen var jätte kul vi körde ledtekniker, det enda jag verkar kunna köra utan att riskera att göra illa mitt knä. Det börjar bli lite jobbigt, jag vill kunna vara med och kasta men mitt knä antingen vrider sig eller viker sig så att jag faller varje gång jag försöker... Jag får helt enkelt stå över alla svep och kast tills jag inte längre har problem med knät... :(


En amigurumi sjöjungfru jag gjorde i våras!

Nu ska jag sova! Natti natti!

//Lia


Blä... regeringen suger... Politik suger... allt suger....

Kl 13:00 ska jag på ett möte angående Östras framtid... Död åt alla flumiga gymnasieprogram... Umeå kommer gå under... (Okej så allvarligt kanske det inte är, men nästan) Skönt att jag slipper den nya gymnasiereformen och kan ta skydd på universitetet om ungefär ett halvår. Men det blir synd om alla som går på högstadiet nu som kommer få mindre bra program att välja mellan...


:(  

//Malin

fler videos kommer snart

Vi har några videos från grön gruppens träning i tisdags som vi vill lägga upp men videofy som vi använder låter oss bara lägga upp 14 videos/veckan. Men vi kommer lägga upp videos så fort vi får ladda upp fler! :)
vi har tänkt att filma lite mer från olika träningar.

bara för att vi är lite coolare än alla andra

Efter Malin och Emmas barnträning igår och innan min och Sannas träning fick Jag Sanna Malin Emma och Peter det här :)
Erik och Robin var inte där men dom får också äta med oss

grönas träning

Igår lekte jag och Emma med Erik Peter och Robin, vi följde med på deras träning och fotade lite i smyg


Grön gruppen gillar attt kramas

Här blir Peter andfallen med en kram :)

robin står och försöker förlklara något och peter ser bara fundersam ut


sen ville jag spela tetris och läsa vår egen blogg

Wille kom och pangade oss döda sen
Vi har några videos också men vi kan itne lägga upp dom. så dom får ni sen

Detta var min och Emmas kväll.

snöigt

Nu efter skolan när jag skulle hem hade dom faktiskt varit duktiga och plogat på stan men så fort jag kom utanför centrum gick det inte att cykla längre. Gick upp för mina jobbiga backar. när jag kom hem såg jag ut så här


gick sen ut med min lilla gula ubåt han verkar gilla snö för han blev galen när vi gick ut.
Jag har varit duktig i dag, jag skottade vår bro.  :)


GLAD

Idag är jag och Emma extra glada :)

Snöstorm

I morrse när jag skulle cykla till skolan tog det 1 timme (det brukar ta ungefär 20-30 min) anledningen till att det tog så lång tid var att det var typ snöstorm och att snön på marken gjorde att cykeln (som jag har dubbdäck på) inte riktigt fick nåt fäste så jag mest bara halkade omkring. Jag tog mig dock till skolan hel skinnad även om jag missade typ hela min lektion. Tror jag får börja tidigare i morrn eller ta bussen^^
.
En bild från i helgen när Emma spela död och Malin fotade.
//Sassa


träd

Jag och Emma sitter och lyssnar på den här låten


Fredagsfixet


Malin och Sanna äter

jonas försöker fixa frysen

Emma äter också


SÖT MALIN

Jag och Malin

Sanna och Emma

Malin och Ida


En ur frostad frys

När vi blandade blod blev plast besticken som jag blandade med böjda

Det här var alla bilder jag tog, det hade varit roligare om jag hade haft framme kameran mer... Något att tänka på till nästa gång

kata

Jag tror att jag egentligen inte får köra kata.. förra veckan när vi körde det, vred jag nacken på något konstigt sätt så kunde inte träna mer den gången.
igår körde vi kata och det blev lite tokigt, han jag tränade med hoppade över en teknik och jag var liksom beredd på att den attacken som han hoppade över skulle komma, men han gjorde nästa, så jag duckade ner i en knästöt...
nu är min näsa lite svullen jag gör ont om man tar i den, men det är lugnt.
Det har ju nästan alltid varit så att Sanna och Malin som är skadade( inte för att jag är speciellt skadad nu) så nu kanske det ska börja bli min och Emmas tur :P
Här har vi en bild från när sanna hade nåt problem med foten(?) hon har ialla fall något på den


söt video men lite konstig :)

Jag hittade den här jätte söta videon på youtube igår med massa pikachus som springer runt. Fast den är lite konstig för att jag tror låten handlar om mat.



//Lia

Tack Erik, Robin och Peter!!!!

Hejsan!!!

Idag stod det om tjejkvartetten i tidningen, så här löd texten:

"för 34:e året stod umeå budoklubb som värd för budolägret. Nytt för i år var att lägret riktade sig även till barn. Fyra tjejer som gått under namnet tjejkvartetten planerade och genomförde delen av lägret som var riktat just mot barnen. Sanna Bergenholtz, Malin Nilsson, Ida Blomberg och Emma Vestman heter de fyra gymnasietjejerna och budoentusiasterna"

Det var fin skrivet fast vi planerade inte hela lägret för barnen bara halloween festen och vi var bara där som ledare :) Något som vi tyckte vad synd var att det inte stod något om killarna som hjälp oss. Utan Erik, Peter och Robin (kanske också Jonas men det tänker vi inte erkänna högt XP) Skulle vi inte ha fått festen att bli så bra som den blev, och om vi hade blivit tvugna att göra allt själva skulle vi nog ha gått in i väggen pga all stress. Så vi säger TACK!! Vi är jätte tacksamma över er hjälp!!! :D


Under helgen han vi både se mulan filmen en gång och lyssna på låtarna från den ett flertal gånger och här är en av dem!
Undrar om detta kan bli UBK:s nya lägerlåt ;P

//Malin

Halloweenfest för juniorerna

Jag vill visa lite bilder från Halloweenfesten! :)
Vi hade ju en Halloweenfest för barnen på lördag kväll :) Och innan det hade vi taco-middag.
När jag, Erik och Robin kom tillbaka till UBK började vi ställa ut bord:
Vi var ganska duktiga. Det var jobbigt att få till det så att alla 50 barn skulle rymmas.
Sen hjälpte vi Jonas med maten.
Efter ett tag kom resten av Tjejkvartetten + Peter och vi började göra i ordning alla stationer till Halloweenfesten. Här är Ida i killarnas omklädningsrum där vi sätter upp snören som ett spindelnät som barnen skulle klättra igenom.
Så såg det ut.
Medan sedan blev maten klar och barnen slog sig ned för att äta. Tyvärr rymdes vi ledare inte vid bordet...
Så vi fick sitta på golvet.
När barnen ätit mat blev det lite kaos. Innan maten hade de nämligen köpt energi-dryck många av dem och energidrycken + maten gav dem överskottsenergi så de sprang runt som duracell-kaniner tills vi kom på lösningen att Andreas fick ta med dem ut på promenad så att vi andra kunde göra i ordning de sista stationerna och städa undan lite. Det gick jättebra då, och vad jag har hört var promenaden uppskattad av barnen. Det blev lite av en spökstig då barnen skrämdes lite med varandra på vägen och berättade historier om ninja-stigar och allt möjligt :P
En rolig häxmask som vi funderade på om Jonas skulle ha.
Men det slutade med att han fick se ut såhär.
Robin och Erik i deras maskerad-dräkter.
Nu ska jag förklara hur vår Halloween-lek gick till:
Vi skulle starta musik åt barnen, men istället hördes Jonas röst som sa att han stulit musiken och godiset och förstört festen. Ida sa till barnen att nu måste de göra Jonas snäll genom att ge honom något fint, så de fick i uppdrag att besöka olika stationer där de fick lösa olika uppdrag för att samla pärlor.
Här var min station. Memory. de fick titta på brickan en stund, sen täckte jag över den och de skulle räkna upp vad som fanns på brickan.
När barnen besökt alla stationer fick de hjälpa ida att trä på dem på en tråd så det blev ett halsband till Jonas.
Så såg det ut när han fick sitt haldband.
Sen bjöd Jonas barnen på "Grodyngelgryta" och "Mögliga" popcorn. Och musiken fick de tillbaka.
Häxan och liket.
En gruppbild!
Sen blev det singstar för de som ville :)
Tjejkvartetten mötte killarna med "Snart är det jag som är kung". Vi vann!
De tyckte det var fusk så vi mötte dem i en till låt som jag inte minns namnet på och ingen av oss tjejer kunde den, och då vann de tyvärr.... Men det blir en revanch senare någon gång... :P
Sen blev det dags att städa undan lite stationer. På Malins station fick barnen leta tärningar i en bunke med gröt och salsa, och kanske någon annan okänd ingrediens. Här häller Ida ut den äckliga smörjan i toaletten.
Jag gör en tjejkvartetten-klassiker och visar händerna! :D
Ida slet sönder sina redan trasiga strumpbyxor medan vi hade ett möte om hur lägret gått hittils.
Sen vet jag inte riktigt hur hon gjorde, men det blev då svårt att gå iallafall... :P
Sen täckte Sanna och Ida Jonas med spindelnät.
Sen gick barnen och lade sig, och så småning om gjorde vi också det.
Morgonen efter var vi supertrötta -.-'
// Em :)

Bilder från lägret

Här kommer lite bilder från Norrlandslägret

.
Vi tjejer var där vid 12 tiden eftersom att vi skulle handla lite grejer, som vanligt när vi ska någon stans så hade vi hemskt mycke packning. Ida hade nog mest, men det brukar ju nästan vara så.
.
Lite dårlig bild men det här är all vår packning som vi dumpade i tränarrummet, både Ida och Malin smälter som in i all packning^^
.
Dojon var sig inte lik...
.
Alla mattor var utburna för att flytas till Dragonskolan.

.
Så istället la vi ut en puzzelmatta över ungefär halva dojon.
.
Malin fotade medans vi arbetade (hon hjälpte igentligen till^^)
.
Jag och Malin hade helgen till ära tröjor inköpta på samma ställe som båda hade nåt med helgen att göra, ni får gissa vad själva.
.
Jonas hade varit och köpt massa mat, allt var i total oordning så jag och Emma sorterade upp maten så att vi skulle hitta allt.


Sen avfrostade Ida och Emma frysfacket med hjälp från Jonas
.
Medans Malin blandade låtsas blod till Hallowen festen, vi hade problem med att blodet blev för löst men det fixade sig efter ett antal misslyckade försök.
.
Vi tar en paus i arbetet för att äta en tidig middag.

.
Sen dök killarna upp för att bära matta, de ser ut att vara lite osamms men jag vet inte.

.
Jonas fixar inför filmvisningen vi skulle ha på kvällen, bilden blev upp och ner men Jonas lyckades som tur var fixa det. Jag och Ida hade några ideer på hur vi kunde gjort annars men de bilderna har emma^^

Sen kom ungarna och lämnade sina grejer och vi for till Dragonskolan för att ha läger start och första träningspasset. Jonas och Jens berättade om lägret och hälsade alla välkommna och när de var klara så sa jens "alla juniorer går till matta C" alla juniorer och jag och Ida reste oss upp, ganska många konstiga blickar fick vi. Men som tur var la Jens till "och tjejkvarteten" även om bara ett få tal vet vilka vi är så kändes det bättre att det förklarades varför vi tyckte oss vara juniorer. Tack Jens.

.
När vi kom tillbaka blev det kvällsfika och film, barnen såg på mulan på stor bild och alla ledare förutom Jonas såg på mulan på Peters dator. Lite trångt men kul, vi såg nämligen till så att vi var på samma ställe som barnen^^
Efter filmen blev det läggdax och sen steg vi upp kl 6 på lördagen.



Jag hade ont i höften så jag tränade inte på lördagen mer än med barnen men jag fotade när Ida, Peter, Emma och Malin tränade. Jag tror Erik och Robin tränade samma pass men jag har dem inte på bild.

Lördag kväll bestod av en hallowen fest, vi hade jätte kul tror barnen hade det med.
.
Så här såg vi ut. Ida var misshandlad prinsesssa, Emma var ett troll, Malin var häxa och jag var död^^

Det blev en sen kväll innan allt var färdig städat men vi fick sova en timme extra på morgonen, vi steg upp så sent som 7. Jag lyckades få träna ett pass, det blev juda med Emma och Malin. Jätte kul men Ju-jutsu är mycket roligare. När lägret var slut och alla barnen farit hem så återstod städningen och att bära in alla mator i dojon igen...

.
Lite kaos blev det...


.
Mattorna blev ojämna så vi fick försöka skjuta fram dem, inte jätte lätt när halva dojon redan är lagd.

Det blev slutliggen klart.



.
Så Ida och Peter provade lite olika utklädnader, jätte fina blev de.

Nu har jag inga fler bilder

//Sasa


 

  


Missa bussen

Jag var på väg till bussen då Malin ringde och sa att hon inte skulle komma på träningen. Då fundera jag på att inte gå men sen blev jag pepp på att träna och tänkte gå mot bussen men då åkte den :( Fail. Nu orkar jag inte vänta in nästa buss, så jag ska slå på boxsäck istället!
// Fail-Emma

Ganska smart

När Jonas startade projektorn visade det sig att bilden blev upp och ner. Det löste Sanna och Ida på två smarta sätt:
// Emma ^^

film från förberedelserna

Malin visste inte hur man skulle fota med min kamera så det blev en liten film i stället.
Vi blandade blod, men det var så varmt så plastkniven som vi blandade med smälte

jag och Emma skulle frosta av frysen och vi använde oss av olika metoder, den här funkade inte så bra

vi behövde vila lite så vi testade lite nya saker, vi lyckades nästan

sen skulle vi testa igen och det slutade inte så bra...

Bilder tänkte jag lägga upp senare, hade bara framme kameran på första dagen så har bara bilder och filmer från förberedelserna

JÄTTE trött

Är trött och sliten efter helgen, somnade vid 8 tiden i går och höll inte på att ta mig upp i morrse. Men det är helt klart värt tröttheten för lägret var jätte kul. Ska lägga upp bilder sen

//Sasa

tidningen

Det står om norrlandslägret i VK :)

hittade inte artikeln på vk.se
men jag fotade tidningen :P
klicka på bilderna så blir dom stora

framsidan i del två
själva artikeln

super fin bild på Malin och Sanna



 Vi är coola! :)

Om man inte kan se vad det står får man leta fram en VK och läsa där


Färdigtävlat!

Jag vann!

täääääääävvvla

nu ska jag och Emma tävla :)

Ibland måste man ta en paus

Orkar inte lägga upp bilder eller skriva så mycket om norrlandslägret nu, för jag måste packa upp. Men kan nämna att det var AWESOME!!! Vi hade skitroligt, längtar till nästa norrlandsläger <3
Här kommer tre filmer från när vi la ut pusselmattor, haha! x) Ibland måste man ta en paus :P
Jag och Malin rullar, Ida arbetar:
Sen ville Ida också leka lite:
Och sen gjorde hon en kullerbytta på Malin:
Får se om jag skriver mer och lägger ut bilder imorgon eller något! :D
// Em :D

Slut

nu är norrlandslägret slut :( vi ska ladda upp filmer och bilder så fort vi har tid.

Det här lägret har varit underbart bra, har både varit ledare för en barn grupp och jag har hunnit trännat massa själv!

Ska försöka leta fram min kamera som är någonstans i min packning..

Lila tak

Nu sitter vi och äter mat, har precis lagt ut pusselmattor. Taket blev lila. Det är lite läskigt.
Kanske inte syns så bra på bilden men det ser jättelila ut. Såhär ser iallafall golvet ut. Och bilden blev spegelvänd! Dojon ser jättekonstig ut!
Nu ska vi fortsätta med förberedningar :D
/ IDA


bara lite kvar

packar för fullt nu, nu har jag bara kläder kvar, och det brukar ju bli det mesta, emn eftersom att jag har packat 3  väskor nu så kan det ju inte så mycket mer, jag sak ha med mig en asstor påse och så ska min sovsäck som är lika stor som en väska med också, så kan jag inte packa så mycket kläder...

Jag har ganska tur för jag ska få skjuts till UBK strax, fast innan det ska jag hinna göra min lunch middag och frukost, och måste packa klart.
jag hinner säkert
Jag tror att det här lägret kommer äga!!! :):):)
 om jag hade haft en bild på min pckning hade jag lagt ut den, men har inte det just nu och orkar inte fota. men massor bilder kommer efter helgen, förhoppningsvis filmer också


PEPP PEPP

Ska ner till dojon vid 12, då vi ska handla saker till norrlandslägret :)
Lägret kommer bli awesome, men lite nervös, har aldrig varit på norrlandslägret förut :S
:D :D :D :D :D
PEPP PEPP PEPP
// Em :D

Norrlands lägret

I kväll börjar Norrlands lägret, ska blir jätte kul. I går så hade vi en träff angående hur barnlägret ska fungera men mest om hur hallowen festen kommer bli. Vi hade mötet efter min och Idas träning och eftersom Jan-Erik och Alexander var sjuka så hade vi gul gruppen också, vi hade 8 barn, 4 från orang och 4 från gul. Träningen gick bra vi körde alla renraku waza upp till grön mon, de var jätte duktiga särskillt eftersom att alla inte kört alla teknikerna. När mötet var avslutat så för jag hem för att packa, blev nästan klar. Nu är jag nog nästan helt klar, känns som jag glömt något men det lär ju vissa sig och i värsta fall så får jag väl be min bror ta med sig det jag glömt på lördag.

Nu ska jag gå och äta lunch och förbereda några mackor jag kan ha till middag i kväll.
.
Bilden är på Idas kompisar, jag och Malin var ute och gick för några veckor sen så vi passade på att besöka ankorna. (Inte föe att bilden har något med något att göra, men ändå)
/Sanna

PACKAAAAAA

Imorgon börjar norrlandslägret!
Ska träffa tjejerna på UBK vid 12. Vet inte hur jag ska ta mig dit med alla grejer, får lösa det sen
Jag har långt ifrån packat klart och kommer ha glömt massa saker känns det som. har skrivit upp en packlista så jag ska komma ihåg en del saker i alla fall.
Kommer nog inte heller hinna packa klart till 12, eller jo det borde jag, får i alla fall hoppas det!

Är galet taggad på lägret, det kommer äga!


Jag och min packlista just nu

Jag tror att jag ska lägga mic och sova nu, första natten jag får sova ut på lovet, fast jag får inte riktigt sova ut i natt heller, måste hinna duscha i morgon på morgonen också.

tredje

Tredje dagen kom det bara folk som jag kände. På förmiddagen kom mina kusiner, 3st :) super söta, Mormor följde med dem och hon fotade lite så jag tog några bilder från henne


Jag hade glömt lunch så jag fick lite från Robin (en bit macka) lite från Malin( en bit paj) och så hittade vi lite pepparkakor som jag också åt  

 på eftermiddagen kom en från min förra klass och en från min förra parallel klass och körde med oss.

Sen så bjöd jag och Malin Erik och Robin på fika på NK,


Robin

Malin

Erik

Jag! :)

vår fika, eller det var bara jag som hade kvar när jag fotade

Norrlands imorgon!

Har packat hela kvällen inför Norrlandslägret som är imorgon, och är inte klar än. Har jättemycket saker att ta med! Men så går det om man anmäler sig frivilligt att ta hand om barnen och Halloweenfesten som ska hållas på lördagen :)
Det kommer bli superskoj <3
Kommer väl troligtvis massa bilder och filmer efter söndagen då lägret är slut!
Jag och Sanna i Idas stuga :)
Jag vill ha sommar igen!
// Emma ^^

Andra

Andra och tredje dagen måste också få vara med!
Men orkar bara fixa andra nu. tredje kommer antingen senare i kväll eller imorgon
jag fotoade vår mat :)

min lunch

Malins lunch

Min mat när det inte är mikrad

och när den var mikrad

Eriks lunch

Robins mat i mikron

Robins mat

Malin

Erik

Robin

Malin Blev väldigt ledsen när det inte kom några barn på efter middagen.
det hade varit 3 på förmiddagen
Jag och robin tävlad lite om vem som kunde stå på händer längst

Eftersom han är så duktig på de så fick jag köra mot vägg och han utan.
Sen tyckte han att det var orättvist så vi körde båda mot matta

Då fuskade han som ni såg. men får ju inte puttas!!!

Död?

Är helt död. orkar inte blogg om andra och tredje dagen nu, det får jag göra kasnke senare ikväll eller imorgon någon gång
Träningen idag var jobbig. speciellt i slutet...

ska gå till ICA nu och köpa nåt gott

nu ska jag SOVAAAAA

jag orkar inte skiva om andra dagen nu, för nu ska jag sova.

tror att jag hinner det imorgon innan jag ska iväg igen

Första

Idag var det första dagen av mitt och Malins prova på grej. som hon sa tidigare var det bara 6 barn, vi hade hoppats på några fler, men vi hade kul ändå
Vi tog en del bilder när vi bara flumade efter passen

Malin Robin och Erik :) Pojkarna är så duktiga som hjälper oss

Jag bara hoppar omkring och Robin står på händer


Erik tänkte döda mig med sin pinne
 
Sen vill Malin vara cool och visa hur galet vig hon är
Efter vi hade lekt klart  gick vi på stan ett tag sen for jag och Malin hem till henne

Barnen blev sura på mig så dom slog ut en tand

Sen blev Malin lite fundersam

Och hon kom fram till att det skulle se bätte om vi slåg ut några tänder till
Det här blev resultatet

Malin skulle också försöka smsa men jag hade bytt så att hennes mobil var på T9 och det gillade hon inte


Sen skissade vi på hur jag skulle se ut på halloweenfesten och det blit något åt det här hållet:

Jaa, jag ska har 78 ben, det är det som är häftigt

Imorgon hoppas vi på att det kommer komma fler på testa på!

Emo song!!!


Hmm... besvärligt om man ska behöva lyssna på musik på det här sättet xP

/M

ARRRRG!!!

HEJSAN!!

idag har jag Ida Robin och Erik tillbringat dagen på ubk. Vi höll i ett litet "Prova på jujutsu läger" Oturligt nog kom det bara 6 barn(vi hade tydligen skrivit fel datum på reklambladen vi delade ut...så det sög...) min mp3 har också dött och modellen har även försvunnit ur sortimentet något som jag tyckte var synd för min mp3 var perfekt för mig( nämligen liten, stötålig och med starkt batteri) det som finns att välja på nu i mp3 hyllan är ipods och stora mp3-spelare med gigantiska skärmar. Jag använde min mp3 mycket när jag tränade och behöver därför en stöttålig mp3 och mp3-spelare med stora skärmar krossas så lätt(har nämligen testas 2 sådan och båda sprack) Ipodsen är istället ganska bra storlek och sådär men de har funktioner som inte jag vill ha. VAD ska man ha en mp3-spelare med videokamera till!!!??? ska man inte lyssna på musik med dem!!!?
Sen när jag skulle lägga upp bilder från igår visade det sig att bilderna inte kan överfäras till en dator för enligt den så finns bilderna inte, så jag är lite upprörd just nu....



Julkalendern som var i år... hehe



Nu ska jag sova och se om världen är lite ljusare i morgon...

/M


RSS 2.0