Korfu

Jag har äntligen orkat sätta mig ner och föra över bilderna från utlandsresan till datorn.
.
Vi bodde på ett litet hotell med ett 20 tal lägenheter i staden Sidari på öns norra sida, detta var morgon utsikten från vår balkong. Om man tittar riktigt noga så kan man se havet
.
Vår närmaste strand och också den finaste. Vi hade det ganska kallt i havet men å andra sidan så var det varmt i luften (Ca 25-30 grader) så det var skönt med svalka.
.
Vi gjorde inga längre utflykter utan höll oss nära hotellet för det mesta, vi tog oss dock till canal d´amoure två gånger, det sägs att om man simmar igenom canal d´amoure så ska man möta sin livs kärlek på andra sidan. Detta funkade dock inte men det var riktigt coolt att simma igenom den, var som en avlång grotta och vattnet blev nästan lysande innuti grottan.

.
Vi tog en längre utflyckt sista veckan till en stad som hette Paleocastritsa, svårt att utala men vackert kristall klart vatten som var perfekt för snorkling.

Vi åt mycke god Grekisk mat men bästa maten åt vi dock på en Italiensk resturang där man kunde beställa in 1 meters pizza och otroligt god pasta. Det skumaste i mat väg var dock att man till de mesta maten fick pomfriets, inte smala som om man går på MAX utan tjocka riktigt stora pomfriets. Vi listade ut att det måste vara engelsmännens fel, de verkar ha en förkärlek för just pomfriets och det verkade som om Sidari var en populär turistort för just engelskmän.

,.
Allt som allt var det två underbara veckor med sol, bad och god mat. Lite tråkigt att komma hem till kalla Sverige men ändå skönt. Borta bra men hemma bäst.

//En lite brunare tjej (inbillar jag mig)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0