En lek med photoshop

Idag hade jag min första lektion i webb design och vi har fått arbeta med photoshop. Men efter att enbart fått följa lärarens instruktioner en mycket lååång stund började jag leka med olika filtert(uppgiften var egentligen att ta reda på hur man använder funktionen lasso)Slut produkten blev denna mystiska bild hoppas ni gillar den. JUJUTSU POWER!!! :D
bara lite snabbt

Tänkte bara säga att nu är jag med i barnkommittén i umeå budoklubb. :)

jag och Sanna för både till en skola och hade träning men jag tänkte att Sanna skulle få skriva om det.

GodNatt

kalaskul träningssöndag

Idag for jag till umeåbudoklubb en gång redan vid 11 då kollade jag på nån mina kusiner skulle testa på ju-jutsu- jag tror att dom tyckte det var riktigt kul!
Jag störde Jan-Erik lite, man hörde varje gång han skulle säga något om sina hjälpisar höll han nästan alltid att säga Ida istället för deras namn, och det som är extra kul är att en av don är hans dotter!
När jag hade kollat på båda mina kusiners träningar för jag och köpte grädda och sen hem och så var det kalas, fika och tårta.
jag for tillbaka till klubben vid halv 5, jag och sanna hade bestämmt att vi skulle träffas en halvtimma innan träningen för att planera. men hon var inte där när jag kom dit, men jag gick och börja fundera på vad vi skulle göra på träningen och så. När det bara var 10 minuter kvar tills träningen skulle börja funderade jag var hon hade tagit vägen, så jag ringde och vi sa typ såhär on jag inte minns helt fel.
"Hej"
"Hej, är du på väg?"
"På väg?"
"Ja, träningen börjar om typ 10 minuter"
"Va?"
"Ja, den börjar fem"
"VA?!? F*N" och sen frågade hon hennes mamma om skjuss och så

men jag tycker det var lite kul, för hon brukar typ alltid vara i tid

annars tycker jag att träningen gick riktigt bra och efter träningen planerade jag och sanna typ hur terminen skulle se ut, iallafall nästan hela.

När jag kom hem var kalaset inte riktigt slut en kusin och mormor och marfar var kvar och hade ätit(sushi sallad) middag hos oss.  det var lite speciellt med den här kusinen för han hade vi inte träffat på typ 5 år så lite extra kul var det :)

imorgon är det träning igen och jag och Sanna ska till en till skola :)

en till skola

Nu har jag och sanna varit på en annan skola, på ett fritids. jag cyklade hem efter skola för att kunna byta till moppen och for sen till UBK och hämtade upp Sanna, vi åkte till skolan där vi blev mött av massa barn. dom visade oss upp till deras fritidsrum och visade oss till toaletterna så vi kunde byta om. Jag har tränat en av barnen innan så det var gansak självklart att han skulle gå fram och prata med mig, men när en av tjejerna går fram och kramar Sanna blev jag lite förvånad, jag frågade henne san om hon känne barnet det gjorde hon inte.
vi höll på och visade och lärde dom i 45 minuter kanske och dom tyckte att det var jättekul. när vi var klara och skulle byta om så kom en av dom och ville ha autografer av oss och då komm typ hundra till. Men det var kul. nu får vi hoppas att vi ser dom på mattan.

vi tänkte ta lite bilder men det blev inte så, så det har inlägget får vara lite tråkigt utan bilder

Orangemon

Jag (Sanna) och ida tränade vår orange mon grupp för första gången idag, ida har haft delar av gruppen tidigare men för mig var det nästan bara nya ansikten. Gick bra ändå även om det lär ta mig år att lära mig alla namnen, ska göra mitt bästa :D 

.
Ida under träningen, alltid lika glad :D

.
Våra orangebälten gör bakåtfall :D

träning nummer 2

Nu är andra träningen avklarade för min och Sannas del, ingen träning för Malin och Emma än, men dom ska också får träna.
träningen gick bra, vi föll och kastade och bråttades lite, jättekul. Jag var väldigt slut efter, Sanna stack på direkten, fast vi hade tänkt att planera morgondagen. Men det får vi lösa på något annat sätt. För imorgon ska jag och SAnna fara till mariehemsskolan och träna lite ju-jutsu.
Det är tänkt utomhus, men jag vet inte hur det blir, det verkar ska regna imorgon så vi får hoppas på uppehåll eller att vi kan vara innomhus någonstans,


tänkte lägga ut en bild på UBKs fina "budobert"

Första träningen

Jag (Sanna) och ida hade första träningen idag :D vi kom faktiskt i tid och hade till och med lite tid kvar innan träningen började :D. Man var ganska trött efter åt, så nu sover man gott i natt :D

Ju-jutsu i skolmiljö!

Under dagen hade vi fullt upp med vårat lilla cykeläventyr men även kvällen blev ett spännande event då vi besökte mariebergsskolan. I början kändes det lite osäkert då ingen vi frågade visste om att vi hade blivit inbjudna till  kvällen för att visa upp våra jujutsukonster, men efter lite frågande hittade vi rätt och kunde sätta igång.  Först var det ingen som kom för att kolla men efter att ha skickat ut Ida som en levande reklampelare så började folk strömma in. Kvällen blev helt suverän då vi fick chansen att både visa upp och lära ut många av våra favorit-tekniker, nu får vi bara hoppas att några som var där fattade tycke för jujutsu och är sugna på att börjar träna. (^_~)


Ida och sanna skriver ned ubks mailadress och liten annat :P


kolla alla bälten!!!!


ett fall som gjorde så att dammet yrde :)


gymnasiet och cykelturer

Idag var Första dagen på gymnasiet för mig (Ida). dom andra börjar inte förän på onsdag. Så ida skulle dom fara runt till olika skolor och sätta upp affischer om ju-jutsu. Som tur var slutade jag tidigt så dom hann bara fara till två skolor innan jag slutade så jag kunde följa med dom och sätta upp affisher. Vi cyklade runt i hela stan i regnet, till slut for vi till min mormor och torkade oss lite och så bjöds det på bullar där. och sedan forsatte vi vårat cyklande runt på skolor.
Vi har fortfarande några skolor kvar, men dom andra är ju lediga imorgon också så då har dom något att göra då också.

Ikväll har egentligen alla 4 träning men vi ska fara på en skola och köra lite ju-jutsu men barn och föräldrar,så Malin och Emma kommer missa sin första träning på terminen, jag och Sanna kanske hinner till vår träning :)


en bild som togs för många månades sen när vi hade "spa" hos mig, och på dagarna tränade vi inför en tävling som skulle varit i maj

En uppdatering kommer nog ikväll om hur det gick på skolan.

/IDA

Sleepover hos Ida

Inatt sov vi hos Ida, det var roligt ^^ Först följde vi Sanna en bit då hon skulle hem och äta middag. Jag, Malin och Ida åt mat på en pizzeria/kinarestaurang och köpte godis. När Sanna dykt upp såg vi såg massa youtube-videos, försökte lära oss dansa, åt muffins och massa godis och snacks och såg på barnfilmer. Vi såg Casper innan vi somnade, och på morgonen såg vi Barbapappa. Vi planerade också måndagens ju-jutsu aktiviteter. När Sanna åkt såg vi andra på Spy Kids en och en halv gång. En gång på svenska och sen på engelska x) Sen åkte jag och Malin hem. Tyvärr togs inga bilder... men här är en av de många videos vi såg:// Emma

umbrella

Kolla först dennaoch sedan denna

och sen på den första igen

Helg i Skepsvik

I helgen har vi varit i Idas stuga, där vi spelade in vår egen variant av Harry Potter 1 här kommer bilder .
Idas stuga .
Idas stuga!

.
Vi hade det ganska stökigt ganska fort :D

Sen började vi klä ut oss

.
Gissa vem! Albus Dumbledore så klart (Ida)

.
Harry (Ida), Hermione (jag (Sanna)) och Ron (Emma)


.
Snape, likt va? (malin)

.
Draco Malfoy, vår är snyggare (Emma)

.
McGonagall (Malin)

.
Nelson (Idas hund) var så klart Fluffy

.
Här åker vi lite båt för att fara och bada och äta glass

.
GLASS!!!

.
Här förbereds det mat, känner mig lite överflödig

.
Ida övar på att flyga kvastkäpp

.
Emma försöker också flyga

.
Ida vår egen stekare ;D

.
Första bilden på oss alla fyra, YAY

.
Ännu en bild på alla fyra, i vattnet denna gång

.
Å ännu en till

Nu blir det inga fler bilder för nu ska jag sova :D //Sanna

15/8

Vi är 4 ju-jutsu tränande tjejer som har startat den här bloggen, Ida, Sanna, Emma och Malin. vi vet inte riktigt vad vi kommer blogga om men det kommer säkert handla en del om våra träningar och alla små bus som vi gör och andra roliga påhitt vi har för oss.

/Ida

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0