Okej...

Ett gäng tågluffare ~20 sitter på tåget och börjar prata om att campa i skogen.
Kille 1: Men man behöver ju inte kunna springa snabbare än björnen, bara snabbare än den som är sist.

UppCon 12

Jag, Malin Victor och Robin var på UppCon och det var jätteroligt :) Victor åt sushi för första gången, vi blev fotade och kramade hela tiden och vi hittade massa coola saker i försäljningstältet :D
// Emmaaaaaa

Midsommar

Jag, Sanna, Malin, min syrra Ida, Robin, Victor B, VIktor F och Erik firade midsommar hemma hos mig med en fikabuffé, massa konstigt prat om att starta galna sekter, spela kubb, och bygga en midsommarstång :D den blev otroligt snygg (eller?) och vi dansade så klart runt den, både små grodorna och voodoodans :)
Det var trevligt i alla fall, även om myggen naffsade på våra ben :P

:)E

 

Studenten

Tänkte jag kanske skulle skriva något lite längre om studenten också då. Min klass började med champangefrukost, gick sedan till skolan för att äta frukost (igen) med våra lärare och få våra betyg :) 
I Valhalla fick vi se på uppträdanden från både musik och dans, och lyssna på när Gandalf (rektorn) talade om att nu ska vi lämna Midgård och hitta vår egen ring som vi ska föra till Mordor eller nåt sånt :P Det var lite roligt.
När vi sprang ut 12.30 började det såklart att spöregna, precis när vi kommit ut. Genomblöta men glada ändå ställde vi oss på flaket, vårt liknade en bur, och lyssnade till musik och levde om :P
Sen firade jag med släkten och fick bidrag till en dator som jag ska köpa i sommar :) Trevligt trevligt
Det var det!
// Emmaaa

Sen uppdatering: Balen!

För typ en månad sen var jag och Sanna (och Robin) på bal! :D Det var jätteroligt :) Massa fina människor i fina kläder och fina frisyrer, god mat, trevligt sällskap och hög musik på dansgolvet. :) Vi hade jättekul i alla fall, så alla 94 som tar studenten nästa år borde ta chansen att gå på bal om ett år :)
// E

RSS 2.0