Bäst i Norrland, det är vi (eller inte)

Vad har jag gjort de senaste dagarna?
Jag har varit med i en filmtävling, FILM25 eller "Bäst i norrland". En filmtävling mellan olika filmskolor i norrland :)
Vi hade en dag på oss att filma, några timmar att klippa och idag ska vi se resultaten och få veta vinnaren :D
I tisdags möttes vi på folkets hus där fick temat: Ljust.
Vi skyndade tillbaka till skolan, spånade på idéer, kom fram till en och började med förberedelser i stora studion i skolan. Det tog sin tid att hitta all rekvisita vi behövde, en skådespelare som vi saknade och lite sånt. Klockan 6 var vi i alla fall redo för att börja spela in.
Trötta och lessa klockan halv 10 ungefär var vi klara.
I onsdags träffades vi i folkets hus där vi satt och klippte ihop filmen. Det gick asdåligt. Datorn var dålig, så vi hämtade en av våra egna skoldatorer. Programmet ville inte. Testade med ett annat program. Det funkade, men krånglade och var långsamt. Tillslut gick det, filmen blev klar: men den gick inte att spara. bara krångel och besvär men den blev sparad och färdig tillslut i alla fall.
Vi fick se "Tomorrow when the war began" när vi var klara med filmerna på folkets hus och sen gick vi till Film i västerbotten där vi åt pizza (Dom hade beställt typ 50 pizzakartonger, såg galet ut!) och sen lekte vi frågelekar (med filmfrågor, förstås).
Nu ska jag snart till folkets hus igen och titta på alla bidrag och hålla tummarna på att vi vinner! (vilket vi troligtvis inte gör)
och visst ja, här är filmen:
De andra lagens bidrag finns på samma youtube-kanal. Har inte kollat dem än, eftersom jag ska se dem sen. Har du lite att göra, titta! :)
// Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0